A készlet vámvizsgálat miatt korlátozott.
Garantáltan kiküldjük a megrendelést az alábbi időn belül:

59
:
15

Maxisize

Maxisize
20600 Ft
10300 Ft

MI NYŰGÖZI LE IGAZÁN
A PARTNERED?

1

AMIKOR HATALMAS ÉS KEMÉNY

A Maxisize krém olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megnyújtják a pénisz barlangos testét. A péniszed alig pár hét alatt 3,8-5 cm-el hosszabb és 1,5-2 cm-el vastagabb lesz. Ehhez stabil merevedés párosul, ami lenyűgöző hatást nyújt!

2

AZ EGÉSZ
ÉJSZAKÁS SZEX

Most már nem csak résztvevője, hanem feltétlen nyertese lehetsz a szexmaratonnak. Egész éjszaka? Minden éjszaka? Könnyebb, mint hinnéd! Másnap reggel azt fogja duruzsolni a füledbe a barátnőd, hogy még soha nem volt ilyen jó!

3

AZ ERŐTELJES
ORGAZMUS

MIlyen gyakran sikoltozik a csajod szex közben úgy, hogy közben szétkarmolja a hátad? Soha? Ez már a múlté. Egyre többet és többet akar majd! Elvégre minden nő észbontó orgazmusra áhítozik, vagy nem? Add meg hát neki, amit akar!

NÖVELD AZ ÖNBIZALMADAT A Maxisizemal

A Maxisize segítéségével igazán élvezheted a szexet, miközben tökéletesen kielégítheted a barátnődet!

A Maxisize hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják

98%

azon férfiak aránya, akik elégedettek az eredménnyel

3

óra átlagosan a közösülés hossza, miután a Maxisize-ot használod

100%

organikus összetétel vegyszerek és génmódosított anyagok nélkül

30

nap alatt érhető el a maximális eredmény

A kívánt eredmény utóhatások nélkül

A Maxisize kapszula szedésének köszönhetően a péniszed kétszer olyan érzékeny lesz, mint korábban és tovább tart az erekciód. A péniszed körmérete és hossza is egyaránt megváltozik. Sokkal NAGYOBB lesz! A közösülés minőséges is időtartama is javul. A teljesen organikus összetétel garanciát jelent arra, hogy nincsenek lehetséges melléhatások.

Megrendelés

Egyedi összetétel

Zeller (Apium graveolens)

Andoszteront (férfi nemi hormont) tartalmaz, amely javítja a potenciát és afrodiziákumként működik.

CSILLAGBOGÁNCS (Tribulus terrestris)

Serkenti a tesztoszterontermelést, javítja a potenciát és növeli a libidót

TÖKMAG (Cucurbitae semen)

A prosztatagyulladás megelőzésére, illetve a merevedési problémák kezelésére használatos természetes összetevő.

CINK
(Cink-glükonát)

Részt vesz a tesztoszteron előállításának folyamatában, javítja a prosztata működését és hatással van a pénisz barlangos testére.

E-VITAMIN
(α-tokoferil-acetát)

Megvédi a pénisz szöveteit a sérülésektől, helyreállítja az endokrin rendszert, javítja a vérkeringést ezáltal növelve a potenciát.

szakértői vélemény

"Már 15 éve segítek különböző korú férfiaknak leküzdeni az olyan problémákat, mint például a lecsökkent vagy nulla potencia. Sajnos az előzőleg használt gyógyszerek többsége kizárólag átmeneti hatást volt képes nyújtani.

Hálistennek, ma már itt van a Maxisize. A klinikai tesztek eredményei lehengerlően jók!

A kapszula nemcsak hogy teljesen helyreállítja a potenciát, de segít műtét nélkül megnövelni a pénisz méretét.

Dr. Karakó Richárd

Orvos, A Rekonstrukciós Urológiai Központ Főorvosa

A kapszula egyedülálló összetételének köszönhetően lehetségessé válik a pénisz megnagyobbítása. Emellett segít megnövelni a potenciát, a libidót és megelőzi a prosztata gyulladásos megbetegedéseinek kialakulását. Több mint 1000000 férfi próbálta már ki a Maxisize-ot. Próbáld ki Te is, milyen az észveszejtően jó szex!

Megrendelés

Vásárlói visszajelzések

Zsolt, Hódmezővásárhely

Amikor 40 lettem, észrevettem, hogy potencia problémáim vannak. Túl korán volt még ahhoz, hogy "nyugdíjba vonuljak" tekintve, hogy van egy fiatal barátnőm. A Maxisize nélkül egészen biztosan elhagyott volna és átpártolt volna a korabeli szenvedélyesebb pasikhoz. Most viszont rájuk sem hederít, mivel mindig csak velem akar szexelni. Újra és újra!

Dávid, Cegléd

Mindig azt hittem, hogy rendben van a szexuális teljesítőképességem. De nemrégiben észrevettem, hogy azok a lányok, akikkel lefekszem már kevésbé olyan bizakodóak, mint én. Rájöttem, ha bent akarok maradni a játékban, változtatnom kell. Sokféle gyógyszert kipróbáltam, de csak a Maxisize volt képes segíteni rajtam.

Zsanett, Pécs

Mindig is szenvedélyes párt alkottunk a férjemmel, így azt javasoltam neki, kíváncsiságból próbáljuk ki a Maxisize-ot. Soha ezelőtt ilyen orgazmusom még nem volt! Minden képzeletet felülmúlt! Csak valami ilyen élmény után ébred rá az ember, hogy mennyivel szélesebb az érzékek tárháza annál, mint ahogy azt korábban elképzelte.

Kálmán, Szombathely

Egészséges életet élek. Nem iszom, nem dohányzom. Viszont sportolok. Sok barátnőm volt már, de úgy éreztem nem vagyok képes megadni nekik a teljes kielégülést. Van egy barátom, aki nem törődik az egészséges életmóddal, ennek ellenére mégis nagyon népszerű a csajok körében. Egyszer megkérdeztem tőle, mi a titka. Kiderült, hogy Maxisize-ot használt. Én is kipróbáltam és rájöttem, hogy eddig nem is tudtam, milyen az igazi női orgazmus!

Maxisize

akció
-50%
20600 Ft
10300 Ft